top of page

EST.  2009

Bomboniere Farfallina 

White Cake
  • Facebook
  • Instagram

aboutus

To bomboniere farfallina είναι μια ομάδα που ειδικεύεται σε εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης πάρτυ με προορισμό όλη την Ελλάδα..

Αυτό που με έκανε να αρχίσω το ταξίδι στον χώρο αυτό ήταν μια διαρκή αναζήτηση σε όλη μου την ζωή για χαρά και διασκέδαση ανεξαρτήτου εορτολογίου , όταν όλοι σταματούσαν να χορεύουν εγώ πάντα αναρωτιόμουν ¨”μόνο αυτό ήταν”?
Γοητευμένη από την ανεμελιά λοιπόν της κάθε γιορτής ο μόνος τρόπος που βρήκα για να είμαι πάντα με μια μόνιμη γιορτινή διάθεση ήταν να ασχοληθώ με τις χαρές σας, να είμαι εκεί δίπλα σε εσάς και τους αγαπημένους σας με αμέριστη πάντα προσοχή και μοναδικό στόχο να δημιουργήσω αναμνήσεις ζωής
Με αγάπη στην λεπτομέρεια και έχοντας μια εμπειρία αρκετών ετών οργανώνουμε την εκδήλωσή σας με γνώμονα πάντα την δική σας αισθητική αντίληψη.
Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται δεν μας επιλέγουν μόνο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά κυρίως γιατί αυτό που έχουν ακούσει για εμάς είναι ότι κάθε εκδήλωση μικρή ή μεγάλη, την αντιμετωπίζουμε ως μια πρόκληση να προσφέρουμε πρωτόγνωρες δημιουργίες με τον νεανικό ενθουσιασμό της πρώτης μας εκδήλωσης.
Η ομάδα μας εργάζεται πάνω σε κάθε φρέσκια ιδέα προσφέροντας σας πινελιές συναισθημάτων συγκίνησης και φαντασίας
Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν πάρτε μας μαζί σας και αφήστε μας να διηγηθούμε σε φίλους και συγγενείς την ιστορία σας
Μη σταματήσετε να ονειρεύεστε λοιπόν και εμείς θα είμαστε δίπλα σας, γοητευμένοι από το βλέμμα σας ,το βλέμμα ενός ζευγαριού που πιστεύει στην αιωνιότητα απλά και μόνο επειδή είναι ερωτευμένο!!!

aboutus

Το λευκό των κυκλαδίτικων νησιών

μας ενέπνευσε καθώς το 2009 σχεδιάζαμε το φυσικό χώρο που θα φιλοξενούσε όλα αυτά τα ομορφα αντικείμενα που υπάρχουν για να συμπληρώνουν καταλυτικά τις μοναδικές εκδηλώσεις της ζωής μας

 

Χειροποίητη μπομπονιέρα, πρόσκληση, δώρο, αξεσουάρ, διακόσμηση,  οργάνωση εκδηλώσεων και  parties.

 

Πανέμορφα ενθύμια  των πιο ρομαντικών στιγμών της ζωής μας.

 

Αυτές τις στιγμές θέλετε να είναι όλα τέλεια.

Το ίδιο και εμείς.

 

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης

Outdoor Night Event
Vintage Table Set

aboutus

Στη bomboniere farfallina προσπαθούμε όχι μόνο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας αλλά και να τις ξεπεράσουμε. 

 

Η πρόσκληση, η μπομπονιέρα και όλα τα αξεσουάρ του γάμου ή της βάπτισης παίζουν ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό ρόλο ολοκλήρωσης του σκηνικού που περιμένατε από καιρό.  

 

Oι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά και η διαφορά είναι αυτό που θα αγαπήσετε περισσότερο από όλα τα χαρακτηριστικά μας. 

aboutus

Η παράδοση της γαμήλιας μπομπονιέρας ξεκινά αρκετούς αιώνες πίσω και θεωρούνται απαραίτητες σε γαμήλιες εκδηλώσεις πολλών λαών.

 

Το όνομα της μπομπονιέρας δημιουργήθηκε  στην Γαλλία  οπού ο βασιλιάς Λουδοβίκος συνήθιζε να δίνει δώρα στους καλεσμένους του μικρά κουτάκια φτιαγμένα από κρύσταλλο διακοσμημένα με χρυσό που μέσα είχαν κάτι  καραμέλες.

 

Ο Βασιλιάς ονόμαζε αυτό το δώρο  BOBONIERRE που βγαίνει από την λέξει BON BON που σημαίνει καραμέλα. Στη bomboniere farfallina εκτός από ιστορία γνωρίζουμε και τα "μυστικά" της μπομπονιέρας.

 

Επισκεφτείτε την έκθεση μας και θα το διαπιστώσετε.

Wedding Couple

Bomboniere  Farfallina

est. 2009

Lassani 7 Thessaloniki 54622

Ioanna Dimitriadou

tel. 2310 285810

mob. 6980281021

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
bottom of page